Naboinformation

Naboinformation

Copenhagen 2021, WorldPride og EuroGames finder sted d. 12-22 august forskellige steder i København og i Malmö. Der vil komme en masse mennesker i dit nabolag for at hylde diversitet og mangfoldigheden. Vi ønsker at samarbejde respektfuldt og engageret med jer, som lever og arbejder nær de forskellige steder. Du kan finde en masse naboinformation her

Event information

Nedenfor har vi samlet den information du har brug for, for de forskellige pladser:

Vejændringer

Under eventet vil der ske ændringer på nogle veje. Download et kort over de forskellige vejspærringer, der vil være under Copenhagen 2021.

Støjklager

Under Copenhagen 2021 vil der blive afholdt musikarrangementer forskellige steder som måske vil føles en smule larmede og måske lidt overvældende. Vi er i tæt samarbejde med Københavns Kommune sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen for at sikre at alle kan bo og arbejde tæt på pladserne. Vi har fået udstedt en rammetilladelse til 3 pladser: Gammel Strand/Nybrogade, Islands Brygge og Rådhuspladsen. Du kan finde tilladelsen her.

Du kan kontakte Københavns Kommune, hvis du føler dig generet af musikken. Klik her for mere information.

Kontakt os

Vi vil gøre vores bedste for, at du/I er velinformeret om vores brug af pladserne rundt omkring i København og i Malmö. Har du/I spørgsmål, er du/I altid velkommen til at kontakte os på mail. Vi bestræber os for at besvare alle forespørgelser indenfor én arbejdsdag.

Email: nabokontakt@copenhagen2021.com

Foto af Annie Spratt fra Unsplash

Partners and Sponsors

See the full list of Partners and Sponsors