Hvordan trives vi egentlig i idrætslivet?

Kulturministeriet har igangsat en undersøgelse af, hvordan LGBTI+ personer trives i idrætslivet

Hvordan trives vi egentlig i  idrætslivet?

Vil du hjælpe os at sætte fokus på LGBTI+ personers deltagelse og trivsel i danske idrætsforeninger?

Kulturministeriet er i samarbejde med Idrættens Regnbuekoalition igang med en undersøgelse af LGBTI+ personers trivsel og udfordringer i forbindelse med at dyrke sport. Undersøgelsen skal bruges til at udvikle en række anbefalinger til danske idrætsforeninger for at øge trivslen for LGBTI+ personer.

Vi håber derfor du vil hjælpe os ved at svare på denne survey, det tager maks 15 min. Deltag i undersøgelsen her

Politik flertal bag undersøgelse

Initiativet på idrætsområdet er en del af en større handlingsplan på LBGTI+ området, som et bredt flertal i Folketinget bestående af Socialdemokratiet, Venstre, De Konservative, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Alternativet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti blev enige om at afsætte penge til i efteråret 2017.

I alt er der afsat 25 mio. kr. til at forbedre forholdene for LGBTI+ personer i perioden 2019-2022. Der er afsat 1,8 mio. kr. til at foretage undersøgelsen og efterfølgende initiativer på Kulturministeriets område.

Undersøgelse udarbejdes af Analyse & Tal i samarbejde med en følgegruppe bestående af medlemmer fra Idrættens Regnbuekoalition, der bl.a. tæller Amnesty International, Institut for Menneskerettigheder, PAN Idræt, LGBT Danmark, LGBT+ Ungdom, Copenhagen Pride, Dansk Boldspil Union, Dansk Håndbold Forbund, DGI, Danmarks Idrætsforbund, Hellerup Idrætsklub, Spillerforeningen , Sex og Samfund og Copenhagen 2021

Resultaterne af undersøgelsen forventes at være klar i februar 2020, hvorefter en række initiativer og kampagner frem mod Copenhagen 2021 (WorldPride og EuroGames) bliver sat i gang.

Reach out!

Need more details? Contact us by email or social media. We’d love to hear from you!

Contact

Reach out!

Need more details? Contact us by email or social media. We’d love to hear from you!

Contact