Frivillig til Copenhagen 2021

Har du lyst til at gøre en forskel og blive frivillig Includer på Copenhagen 2021?

Frivillig til Copenhagen 2021

Alle, som har lyst til at skabe det bedste og mest trygge miljø for vores gæster på Copenhagen 2021, kan skrive sig op til at blive Includer. Vi lover en unik oplevelse, samskabelse, kærlighed og en masse andet sjov, sammen med op til 3000 andre Includers.

Vi betragter alle vores frivillige som Includers. Vi uddanner Includers til at gøre en forskel og udøve inklusion i praksis, til alle vores gæster, ved alle vores events. Igennem vores undervisningsprogram klæder vi dig på til at være en inkluderende frivillig.

Hvad får du ud af at være med til at skabe Copenhagen 2021?

Ved at være Includer på Copenhagen 2021 bliver du en del af en organisation og et samfund, der fremmer LGBTI + rettigheder, mangfoldighed og lighed. København og Malmø skaber rammerne, vores ambition er at gøre en forskel for mennesker i hele verden. Det kan du være med til.

Copenhagen 2021 er et internationalt event, hvor størstedelen af vores besøgende hverken taler dansk eller svensk, derfor bruger vi engelsk som vores officielle sprog. Men selvom du måske ikke taler engelsk, kan vi helt sikkert finde en frivillig rolle til dig alligevel.

Vil du vide mere om, hvordan du bliver frivillig, kan du kontakte denne email: volunteer@copenhagen2021.com

Partners and Sponsors

See the full list of Partners and Sponsors