Volontär under Copenhagen 2021

Vill du göra skillnad och bli volontär, en Includer under Copenhagen 2021?

Volontär under Copenhagen 2021

Vill du vara med och skapa den bästa och mest trygga miljön för våra besökare under Copenhagen 2021? Registrera dig och bli en Includer!
Vi utlovar en unik upplevelse fullt av gemenskap, kärlek och mycket annat roligt. Tillsammans blir vi upp emot 3000 Includers i Malmö och Köpenhamn.

Som Includer får du utbildning i hur du kan göra skillnad och utöva inkludering i praktiken för våra besökare, vid alla våra evenemang. Genom vårt utbildningsprogram rustar vi dig för att vara en inkluderande volontär.

Vad får du ut av att bli en Includer?

Som en Includer under Copenhagen 2021 blir du en del av en stor organisation och ett sammanhang som främjar HBTQIA+ -rättigheter, mångfald och jämlikhet. Evenemanget utgår ifrån Malmö och Köpenhamn, men vår ambition är att göra skillnad för människor över hela världen.

Copenhagen 2021 är ett internationellt evenemang där majoriteten av våra besökare varken talar danska eller svenska. Därför använder vi engelska som vårt officiella språk. För dig som inte talar engelska kan vi ändå definitivt hitta en roll för dig!

Vill du veta mer om hur du blir volontär? Kontakta oss via mejl:
volunteer@malmopride.com

Partners and Sponsors

See the full list of Partners and Sponsors